Muzikale matinee-voorstelling in openluchttheater “Et Darreltien”

 TER IDZARD – Zondagmiddag 3 september om 14.00 uur wordt de derde en laatste muzikale voorstelling van dit jaar gehouden in het openluchttheater “Et Darreltien” te Ter Idzard. Deze middag treedt er naast Het “Jouster saxofoonkwartet” ook de Formatie: “Linger” , en een Stellingwerfs duo met muziekgedichten. Het “Jouster saxofoonkwartet” bestaat uit 4 vrouwen en is een onderdeel van het moderne Jouster Fanfare orkest van maar liefst 60 muzikanten. Het saxofoonkwartet treedt ook graag alleen op omdat de fanfare wel een groot orkest is, en zij ook graag met hun kleine bezetting van alleen saxofoons naar buiten willen treden. Dan komt ook de formatie: “Linger “ uit Wolvega deze middag in het openluchttheater. Al 10 jaar spelen Peter Hassing en Ellis van der Laan samen in diverse bands. Na 5 jaar kwam daar Karin Visser bij. Zij zijn de vaste kern van verschillende gelegenheidsbandjes. Ze maken er samen met het...

Lees verder »