Open dag bij Hippisch Centrum Stal Sibma

ROTTUM – Hippisch Centrum Stal Sibma aan de Binnendijk 11a in Rottum houdt op 2 september weer haar jaarlijkse Open Dag! Deze dag staat weer bol van demonstraties en shows. Met dit jaar onder andere: Vrijheidsdressuur door Showteam Nalanta met Jesse Drent en Eva Roemaat (bekend van onder andere Horse Event en Penny);  ‘Hoe beoordeel ik een Fries paard’ door KFPS-inspecteur Sabien Zwaga ‘Voorbrengen van een paard, een vak apart’  door Piet Sibma ‘Longeren is te leren’ door Rianne Sibma Afscheid van 2 manegepaarden die met pensioen gaan 4-tal Friese paarden Carroussel demonstraties manege Ponyritjes, springkussen, glittertattoo’s en nog veel meer! Tijd: 11-17 uur. Toegang is gratis. Welkom! Stal Sibma is een allround hippisch centrum, centraal gelegen tussen Heerenveen en Joure Het bericht Open dag bij Hippisch Centrum Stal Sibma verscheen eerst op GrootHeerenveen.

Lees verder »