Vlooienmarkt in Bakkeveen

BAKKEVEEN – Zaterdag 2 september wordt de tiende vlooienmarkt van het seizoen in Bakkeveen gehouden. De markt begint zoals altijd om 7.00 uur en duurt tot 13.00 uur.  Op de voorgaande markt van zaterdag 19 augustus waren slechts 241 standhouders aanwezig. Oorzaak was de regen in het eerste deel van de ochtend; er zijn in verhouding zeer veel bezoekers geweest. Bij redelijk weer worden komende markt meer dan 500 standhouders verwacht. Er zullen weer veel zolderopruimingen, curiosa, tweedehands gebruiksvoorwerpen, kleding, etc. worden aangeboden. Publiek kan vlak naast de markt parkeren voor een euro per auto; verder gratis toegang. De markt wordt door vrijwilligers van diverse verenigingen uit Bakkeveen gerund. Meer informatie: www.bakkeveen.nl/markt

Lees verder »