Zeilclinic van Olympisch kampioene Marit Bouwmeester

ANJUM – Landal Esonstat staat in het weekend van 2 en 3 september in het teken van de watersport. Hoogtepunt is een zeilclinic van Marit Bouwmeester, gouden medaillewinnares tijdens de Olympische Spelen in Rio de Janeiro (2016) en tweevoudig wereldkampioen. Marit Bouwmeester behoort in de Laser Radial zeilklasse tot de absolute wereldtop. Haar status in de zeilsport werd eens te meer bevestigd door op de Olympische Spelen in Londen zilver te winnen. Haar absolute hoogtepunt is haar gouden medaille in Rio de Janeiro tijdens de Olympische Spelen van 2016. Milou Buisman, general manager van Landal Esonstad: ,Wij vinden het een enorme eer dat we een olympisch kampioene op ons park mogen verwelkomen en zij voor zowel parkgasten als gasten uit de regio een onvergetelijke zeilclinic zal verzorgen.” De inschrijving voor de clinic opent voor gasten uit de regio op vrijdag 1 september om 14.00 uur. Naast de zeilclinic valt er...

Lees verder »