Zonovergoten voetbalfeest bij VV Heerenveense Boys

HEERENVEEN – Op Sportpark ‘de Akkers’ organiseerde de Soccer Academy 4 Girls samen met vv Heerenveense Boys vrijdagmiddag een spetterende seizoensopening. De gehele middag vonden er allerlei voetbalactiviteiten plaats. Denk daarbij aan voetbaldarts, bubbelvoetbal, hoe hard kun je schieten,…… Daarnaast werden er regelmatig demonstraties en clinics gegeven, zoals voetbalfreestyle, loopcoördinatietraining, keepertraining…. Ook werd er een 5×5 toernooi gespeeld voor meiden/vrouwen in 3 leeftijdscategorieën, te weten tm 12 jaar, 13 tm 16 jaar en vanaf 17 jaar. Dit toernooi ging los na een spetterende warming up door Salséro Mboka. De middag werd afgesloten met de wedstrijd vv Heerenveense Boys VR1 en de beloftes van sc Heerenveen VR. De organisatie kijkt terug op een zeer geslaagd en zonovergoten voetbalfeest. Foto’s: ©Dennis Stoelwinder Het bericht Zonovergoten voetbalfeest bij VV Heerenveense Boys verscheen eerst op GrootHeerenveen.

Lees verder »