Burgemeester Van der Zwan doopt Heerenveense Herenwal en Herensloot om in Heerengracht

HEERENVEEN – Burgemeester Tjeerd van der Zwan doopt maandag om 11.30 uur op ludieke wijze de Heerenveense Herenwal en Herensloot om in de Heerengracht. Dat is de aftrap van het Heerengracht Concert op zaterdag 2 september. De opbrengst van het concert is deels voor een goed doel. Dit jaar is dat Moofy. Die zet zich in om alle basisschoolkinderen in de gemeente Heerenveen een leukere en actievere schooldag te geven. De organisator van het concert is Lions Heerenveen 2.0. De serviceclub zet zich in om meer mensen aan het bewegen te krijgen. Zo is zij nauw betrokken bij het special sporters fonds dat tot doel heeft om mensen met een beperking toegang te geven tot sport en beweging. Ook heeft zij de samenwerking gezocht met de Feanrun en Stichting Heerenveen Vitaal. Het Heerengracht Concert is ditmaal onderdeel uit van het Heerenveen UITfestival. Daarbij zijn er tal van activiteiten in en...

Lees verder »