Expositie en muziek bij ECR Kening State tijdens open monumentendagen

FRANEKER – ECR Kening State is te bezoeken tijdens de open monumentendagen op zaterdag 9 en zondag 10 september. Op beide dagen is de woonzorgvoorziening aan de Kening State 1 in Franeker te bezoeken tussen 10.00 en 16.30 uur. Op de zaterdag is er vanaf 12.00 uur ook een expositie te zien van bewoners Van Tuinen en Westra. Mevrouw Van Tuinen maakt schilderijen met gemengde technieken. De heer Westra maakt houten beelden. Tijdens open monumentendag zijn er rondleidingen langs de diverse appartementen en zorghotelstudio’s met uitleg over de woonmogelijkheden en de zorg die geboden kan worden. Op de zondag is er tevens vanaf 10.15 uur live pianomuziek tijdens de koffie. Aanmelding is niet nodig. Meer informatie 088-328 00 90.

Lees verder »