Gezelligheid in Rengerspark tijdens buurtfeest MTV-wijk

LEEUWARDEN – Muziek, eten en leuke activiteiten. Daar kunnen mensen op rekenen als ze op zaterdag 2 september het buurtfeest van de Muziek-, Transvaal- en Vogelwijk bezoeken. Om 12.00 uur begint het feest met een vrijmarkt in het Rengerspark. Tot 17.00 uur kunnen belangstellenden hier uitgebreid sneupen. Ook vindt er een volleybaltoernooi plaats voor buurtbewoners. ‘s Middags is er op het terras een demonstratie en workshop van de vereniging Samjoko Tang Soo Do. Dit is Koreaans karate waarbij zelfverdediging, kracht, conditie en plezier voorop staan. Dansers van UrbanRaw Dansstudio geven daarnaast een spetterend optreden. Naarmate het ‘s avonds donkerder wordt, zal het Rengerspark steeds sfeervoller ogen dankzij de gezellige verlichting. Een DJ zorgt voor een dansbare afsluiting van de dag. Om 23.30 uur is het buurtfeest afgelopen.

Lees verder »