Gondelvaart in Aldeboarn weer een groot spektakel

ALDEBOARN – Vrijdagavond stond Aldeboarn in het teken van de de 72ste editie van de  gondelvaart. Het speltakel kon ook dit jaar weer rekenen op grote publieke belangstelling. De prachtig opgebouwde en verlichte gondels waren dan ook weer een lust voor het oog. De Gondelvaart in Aldeboarn is elk jaar opnieuw een groot succes. Vooraf de Gondelvaart waren er diverse activiteiten in het dorp te beleven. Langs het water was een grote braderie en op straat vertoonden diverse straatartiesten hun kunsten. De prijzen voor de mooiste gondels worden zaterdagavond op feestelijke wijze uitgereikt aan de bouwers van de winnende gondels. Foto’s: Berend Drent Het bericht Gondelvaart in Aldeboarn weer een groot spektakel verscheen eerst op GrootHeerenveen.

Lees verder »