Groei & Bloei Open Tuinen

GORREDIJK – Kom nazomeren in de open tuinen van Groei & Bloei. Voor de laatste keer dit seizoen staan er zaterdag 2 en zondag 3 september weer zestien tuinhekken voor u open.  De openingstijden zijn op beide dagen van 10.00 tot 17.00 uur en de toegang is gratis. In veel tuinen kunt u koffie of thee drinken/kopen met iets lekkers erbij. U bent van harte welkom, onder andere bij Liesbeth Bernhardt aan Zuiderhogeweg 105 in Drachten, Passiflora Vaste Planten aan De Akker 5 in Drachten, Jitske en Gerrit Bargerbos aan Tarweland 84 in Drachten en alleen op zaterdag bij De Tamarisk aan Kilometerwei 35 in Nijega. Ook ben u welkom bij familie De Ruiter aan Hegedyk 6 in Gorredijk, Annie’s Blommentún aan Warrewei 33 in Tijnje, De Kleine Prairie aan Breewei 22 in Tijnje, Walhanna aan Eerste Stichtsepad 5 in Oudehorne, De Holthof aan Hoofdweg 205 in  Oldeholtpade en De Hartstún...

Lees verder »