Kennedymars Klavertje4wandeltocht

Op zaterdag 26 augustus 2017 was het weer wandeldag. Men kon meelopen met de Klavertje4wandeltocht van 20, 40, 60 km en 80 km (Kennedymars Fryslân) en er was een Kennedyjuniormars van 8 km.Voor de grote Kennedymars was dit de 10e keer! De juniormars werd voor de 9e keer gelopen. De starttijd voor de Kennedymars was 4:30 uur bij de Nije Warf in Wâlterswâld.Er werden 4 verschillende routes van elk 20 km uitgezet, (lussen van 20 km) de routes waren voorzien van pijlen. Vanaf het 40 km punt was er gelegenheid om gebruik te maken van massage in de Nije Warf. De finish van de Kennedymars sluite om 22:30De mars is genoemd naar de Amerikaanse president John F. Kennedy. Begin 1963 daagde hij Amerikaanse soldaten uit om vijftig mijl te lopen binnen twintig uren. Veel gewone mensen gaven ook gevolg aan de oproepKennedymars Klavertje4wandeltocht

Lees verder »