ONS verliest op bijveld met 0-2 van ODIN’59

SNEEK – ONS Sneek is vanmiddag aan de competitie in de derde divisie begon met een nederlaag. Op het vierde (bij)veld van het Zuidersportpark bleek ODIN’59 uit Heemskerk met 0-2 te sterk. Omdat het kunstgras van ONS is afgekeurd moest worden uitgeweken naar het voormalige grasveld van de vertrokken buurman WZS. Beide ploegen kregen kansen in de snel op en neer gaande openingsfase.  In de slotseconden van de eerste helft kwamen de gasten aan de leiding dankzij Jim Hulleman. Nadat de ingevallen Ale de Boer een kans op 1-1 miste, verdubbelde ODIN’59 in de 53ste minuut de score door toedoen van Milo Cremers. Doelman Volken Huisman van ONS en zijn teamgenoten haalden vervolgens opgelucht adem na een rakelings naast vliegend schot. Fabian Stevens van ONS kreeg daarop kreeg de kans op de aansluitingstreffer maar miste. De thuisploeg probeerde het wel maar was niet gelukkig in de afwerking. Zo schoot Arton...

Lees verder »