Open dag Yn ‘e Sinne farm te Grou

GROU – Joël van den Broek organiseert op zaterdag 2 september, van 10.00 tot 15.00 uur een open dag in zijn biologische tuin Yn ‘e Sinne farm op het terrein van vakantiepark Yn ‘e Lijte te Grou.  Joël geeft, samen met zijn team, rondleiding op Yn ‘e Sinne farm. Er wordt die zaterdag een informatiestand ingericht voor bezoekers. De open dag start voor iedereen met een ontvangst in restaurant Oan ’t Wetter, waarna de bezoeker wordt meegenomen naar de tuin. Hoe het begon De 25-jarige Joël ontdekte tijdens zijn opleiding Zorg en leefomgeving zijn passie voor het natuurlijk telen van groentes. Inmiddels werkt hij op een zorgboerderij. Toen hij zijn droom deelde met René Meijer, voorzitter van de Stichting Groen Grou, kwam hij erachter dat Jan Brouwer wel een stuk grond beschikbaar had op zijn vakantiepark en dat de Stichting Groen Grou hem wilde steunen. En zo werden zijn plannen...

Lees verder »