Pittige onderdelen tijdens trekkerbehendigheidswedstrijd Oudwoude

OUDWOUDE – De traditionele trekkerbehendigheidswedstrijd van Doarpsbelang Aldwâld vond vrijdag plaats in Oudwoude. Dertig mensen, waaronder vijf vrouwen, deden hieraan mee.   Het parcours bestond uit verschillende pittige onderdelen, zoals autovelgen met een touw aantrekken en vervolgens met de trekker ertussendoor rijden. Een bal van een melkbus drukken zonder dat de melkbus omvalt was een van de andere activiteiten. De tijd en het aantal fouten bepaalden de notering in het klassement.  Na de prijsuitreiking werd er tot in de late uurtjes, rond het kampvuur, nog nagepraat over de wedstrijd. Uitslag trekkerbehendigheid heren: 1.  Jacob Schotanus 2. Jan Rienewef 3. Nanne de Vries Uitslag trekkerbehendigheid dames: 1. Ingrid Hoekstra 2. Tjitske 3. Susan

Lees verder »