sc Heerenveen pakt drie punten bij Ado Den Haag

HEERENVEEN – sc Heerenveen heeft zaterdagavond de uitwedstrijd tegen ADO Den Haag met 2-1 gewonnen. Morten Thorsby was verantwoordelijk voor beide goals aan Friese kant. In de eerste helft had sc Heerenveen het meeste balbezit en kregen de Friezen ook wel de nodige kansen. Tot scoren kwam het alleen niet. In de 57e minuut kwam Heerenveen op voorsprong door een goal van Thorsby. Nog geen tien minuten later scoorde Thorsby de 2-0 na een voorzet Dumfries. Tien minuten voor tijd wist Johnsen nog voor ADO Den Haag te scoren uit een corner. Hierna braken nog tien spannende minuten aan met kansen voor beide ploegen. Ook in de vijf minuten extra speeltijd bleef het spannend, maar gescoord werd er niet meer. Foto: FPH Het bericht sc Heerenveen pakt drie punten bij Ado Den Haag verscheen eerst op GrootHeerenveen.

Lees verder »