Van Rock tot Roll op de Nieuwstraat staat garant voor gezelligheid

HEERENVEEN – Op zaterdag 2 september 2017 zal op de Nieuwstraat in Heerenveen het jaarlijkse straatfestival ‘VAN ROCK TOT ROLL op DE NIEUWSTRAAT’ plaatsvinden. Inmiddels is dit gratis muziekfestival een begrip in Heerenveen, welke garant staat voor goede bands, sfeer en veel gezelligheid. De muzikale invulling zal worden gedaan door ’n 4-tal bands en DJ in stijl van het thema: “Van Rock Tot Roll’ – muziek door de jaren heen”. Een variatie van Rock ’n Roll met heerlijke muziek op het podium variërend van de jaren 60, 70, 80 & 90 en stevige Rock bands en vaste DJ “Heavy P” zullen elkaar op ’t podium afwisselen tussen 16.00 & 1.00 uur. Het festival VAN ROCK TOT ROLL begint met swingende Rock ’n Roll en gaan dan opbouwend richting stevige Rock. Voor ’n ieder een heerlijk muziekpodium met geweldige bands, met daarbij de nodige sfeer d.m.v. terrassen en voor de kinderen...

Lees verder »