VIDEO: Grote drukte bij negende Oldtimerfestival in Twijzelerheide

Zaterdag 26 augustus vond in Twijzelerheide de negende editie van het Oldtimerfestival plaats. Ook ditmaal was het jaarlijks terugkerende evenement een groot succes. De gehele dag door was er van alles te beleven. Zo waren er naast de vele oldtimers ook vele brommers en motoren te bezichtigen.Het Oldtimerfestival kent een uniek concept. Naast het bezichtigen van de vele Oldtimers, brommers, motoren en tractoren kon het publiek zich kostelijk vermaken bij de grasbaanraces, die de hele dag plaats vonden.Er was onder andere een markt met auto- en bromfietsonderdelen  en stond de feestavond als afsluiting van het festival op het programma. Ook aan het jongste publiek was gedacht: deze leeftijdscategorie kon zich de hele dag vermaken op de kermis.Het hoogtepunt van de dag was het toevallig bezoek van de internationale Lagonda club. Uit tal van Europese landen kwamen in een lange stoet 45 voor-oorlogse auto's van de Lagonda club het festivalterrein oprijden en...

Lees verder »