VIDEO: Steuntje in de rug voor Sjoukje Veendorp-Helder

Zeventien jaar geleden verloor Sjoukje Veendorp-Helder haar man en Gosse Veendorp en Tine Wijbenga-Veendorp hun broer. Ondanks dit verdriet ontmoette Sjoukje zes jaar geleden een nieuwe vriend, Jan Arkema uit Niekerk. Ze deelden lief en leed met elkaar, maar afgelopen juni kwam daar abrupt een einde aan toen Jan plotseling overleed.Gosse en Tine wilden Sjoukje daarom een steuntje in de rug bieden, omdat ze ondanks alles een sterke en zelfstandige vrouw is gebleven. Ze hebben gelukkig veel steun aan elkaar en Sjoukje kan altijd bij hun terecht, maar als ze dan weer thuis komt moet ze het toch alleen doen.Het reportageteam van het Simmerblomke ging op pad met een fleurig boeket van Jilderda's Bloemenboetiek uit De Westereen om Sjoukje een hart onder de riem te steken. Ze had het nooit verwacht, maar kon het gebaar van haar zwager en schoonzus erg waarderen.     VIDEO: Steuntje in de rug voor Sjoukje Veendorp-Helder

Lees verder »