Zomerconcert Piter Wilkens in kloostertuin Karmelklooster Drachten

DRACHTEN – Piter Wilkens geeft zondag 3 september van 13.00 tot 17.00 uur een zomerconcert in de kloostertuin van het Karmelklooster in Drachten. Hij brengt deze middag een mix van Friestalig tot Elvis en Cohen. De entree is inclusief drie keer een half uurs concert, één keer koffie of thee, bezichtiging klooster en slottuinen. Bij mooi weer in de tuin van het klooster, bij minder goed weer in de kapel. Aanmelding: info@karmelklooster.nl Stim fan Fryslân In 2010 ontvangt Piter Wilkens de pretentieuze Bernlefpriis, de belangrijkste muziekprijs van de Provincie Friesland, overhandigd door gedeputeerde van cultuur Jannewietske de Vries. Zij noemt hem ‘de stim fan Fryslân’. In het juryrapport spreekt men onder andere over ‘paadsljochter fan ’e Fryske muzyk’ en ‘in wiere ambassadeur foar Fryslân en de Fryske (muzyk)kultuer’. Op 8 maart 2014 verzorgde hij een avondvullende show in stadsschouwburg De Harmonie te Leeuwarden met uitsluitend origineel Elvis Presley repertoire in het Engels,...

Lees verder »