FOTO’S | Schemertour AquaZoo smaakt naar meer

LEEUWARDEN – AquaZoo heeft voor het eerst een schemertour gehouden. Bezoekers gingen daarbij na sluitingstijd samen met een dierverzorger in groepjes het park in en kregen een exclusieve rondleiding. De dierverzorger vertelde onderweg niet alleen van alles over de dieren. Ook werden diverse dieren gevoerd, werd een bezoekje afgelegd aan de nijlkrokodillen en kregen de deelnemers een exclusief kijkje achter de schermen. Zwartvoetpinguïns De opbrengst van de schemertour gaat naar een goed doel dat zich inzet voor de bescherming van zwartvoetpinguïns in de natuur. De schemertour bleek een schot in de roos. De groep van vijftig zat namelijk zo vol. Op 2 september is er nog een ronde. Daar zijn nog een paar plaatsen voor beschikbaar. (Foto’s Timen Dijkstra)

Lees verder »