Oogstfeest bij Dorpstún Snakkerbuorren

SNAKKERBUREN – Na maanden van zaaien, poten, wieden en verzorgen zijn er nu veel groenten en fruit te oogsten bij Dorpstún Snakkerbuorren. Hoog tijd dus voor het jaarlijkse oogstfeest. Dit vindt plaats op zondagmiddag 3 september tussen 13.30 en 17.00 uur. Er zijn kraampjes met bloemen, biologisch geteelde groente en fruit, en veel pompoenen – alles vers van de akkers. Verder zijn er kramen met ambachten en kunst uit de buurt. Er vinden verschillende activiteiten plaats. Zo kunnen mensen een rondleiding krijgen door de biologische tuin. Middelpunt van alle gezelligheid is het terras met livemuziek en de kraam met gebak. Jong en oud kan meedoen aan een speurtocht. De route leidt naar alle uithoeken van het terrein. Kinderen kunnen zich ook vermaken met onder andere popcorn bakken en klimmen. Voor de allerkleinsten is er een zandbak en waterkuip.

Lees verder »