Op avontuur in ‘bjusterbaarlike simmerwike’

OUDEMIRDUM – Tijdens de ‘Bjusterbaarlike simmerwike’ van 29 augustus tot 1 september heeft bezoekerscentrum Mar en Klif in Oudemirdum een programma gemaakt vol leuke, groene, creatieve en sportieve activiteiten voor kinderen.  Op dinsdag 29 augustus is een gezellige kleuterochtend in Bezoekerscentrum Mar en Klif. De creatieve tante van Do&Wi-Compagnie kan heel mooi vertellen over onder andere Tomke en heel goed knutselen. Het is de bedoeling dat een memoryspel wordt gefabriceerd. ’s Middags staat voor jong en oud  een Workshop Parfum maken met verse bloemen en kruiden onder leiding van  de kruidenvakvrouw van Eyra’s Kruidentuin op het programma. Op woensdag 30 augustus wordt er geschilderd. De schilder van Staatsbosbeheer helpt met tips. De workshop schilderen is geschikt voor alle leeftijden. Donderdag 31 augustus staat een actieve sport en spelmiddag op het programma met de boswachter van Staatsbosbeheer en ‘s avonds een schemeractiviteit: expeditie Vleermuizen en Nachtdieren. Samen met de boswachter gaan belangstellenden...

Lees verder »