Rijbewijskeuring, medibuspas en taxipas keuring in de MFA skoatterhus

HEERENVEEN – Verloopt uw rijbewijs omdat u 75 jaar of ouder bent, jonger dan 75 jaar bent, of omdat u om medische redenen moet worden gekeurd voor het verlengen van uw rijbewijs B/E? C/D/E? Code 95 ,taxipas, medibuspas. Maak dan nu alvast een afspraak voor deze keuringen in Heerenveen. Locatie: MFA skoatterhus, van leeuwenhoekweg 6, 8451 CN Oudeschoot in Heerenveen Data: wekelijks. Wilt u meer informatie over deze rijbewijskeuring, of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact op met het afsprakenbureau (09.00 – 18.00 uur): 0516-514574 of  06-14716543 Online afspraak maken: www.goedkoperijbewijskeuringen.com Ook inwoners uit omliggende gemeenten zijn van harte welkom. Het bericht Rijbewijskeuring, medibuspas en taxipas keuring in de MFA skoatterhus verscheen eerst op GrootHeerenveen.

Lees verder »