Ropta Boys verliest thuis in oefenpot van Minnertsga

Vorige week zaterdag 19 augustus 2017 werd de eerste oefenwedstrijd gespeeld door Ropta Boys in het nieuwe seizoen 2017-2018. In Damwâld werd met 4-0 verloren tegen tweedeklasser Broekster-Boys. Een paar dagen later op dinsdagavond 22 augustus 2017 werd in en tegen derdeklasser Kollum gespeeld. Deze wedstrijd werd met 3-1 verloren. De enige Ropta Boys goal kwam op naam van nieuweling Kars Vrieswijk. Afgelopen zaterdagmiddag was Ropta Boys 1 onder de bezielende leiding van de nieuwe Ropta Boys trainer Wietse van der Veen gastheer voor derdeklasser Minnertsga. Het gehele oefenprogramma is gebaseerd op tegenstanders die in hogere klassen acteren dan Ropta Boys. Dit zal vast een achterliggende gedachte om sterker en beter te worden, lijkt mij. Ondanks de afwezigheid van nog vakantievierende spelers werd er afgelopen zaterdagmiddag een redelijke oefenpartij gespeeld tussen Ropta Boys en Minnertsga. Ropta Boys begon zoekende aan deze wedstrijd. In het begin was de organisatie even helemaal...

Lees verder »