Route Feanrun 2017: finish én start dit jaar in het centrum van Heerenveen!

HEERENVEEN: Op zondagmiddag 3 september 2017 is om 14 uur de start van de derde editie van de Feanrun! Sluit je zomervakantie sportief en gezellig af! Jij doet toch zeker ook mee? De finish én start dit jaar in het centrum van Heerenveen! Inschrijven Online inschrijven is mogelijk t/m 2 september 22:00 uur. Na inschrijving op de dag zelf kan tussen 12:00-13:30 uur bij het Posthuis Theater, Fok 78 Heerenveen).  >> INSCHRIJVEN FEANRUN << Ophalen en inleveren startnummers De startnummers kunnen worden opgehaald in het Posthuistheater Heerenveen (Fok 78). Na de loop kun je ze daar ook weer inleveren. Uiteraard is hier ook de mogelijkheid voor een laatste zenuwplasje, gelegenheid tot omkleden of een kop koffie. Deelnemers kunnen hier hun spullen laten liggen, dit is wel voor eigen risico. Inschrijven Bedrijvenrun Er zijn nog enkele plekken beschikbaar voor bedrijventeams! Inschrijven kan via het speciale inschrijfformulier op de website van ’n Gouden Plak. Bedrijven die zich al...

Lees verder »