Ruige strijd om hoogste eer tijdens autocross Hallum

HALLUM – Bijna tweehonderd coureurs deden zaterdag mee aan de 54ste autocross van Hallum. Onder toeziend oog van veel mensen streden de coureurs om de hoogste eer. Het ging er soms best ruig aan toe met enkele crashes tot gevolg. Hierdoor werden de wedstrijden regelmatig stilgelegd. Dankzij strenge veiligheidsmaatregelen raakte niemand gewond. In de finales boekten enkele lokale coureurs mooie successen. Uitslagen Stockcar F2: 2e Jelmer Plantinga 3e Jakob Ponne, Hallum FAC1600: 1e Jorn Adema, Makkum 2e Jaap van der Velde, Oosterend 3e Laurens Andringa, Hallum HAC1600 1e Marco Kramer, Hallum 2e Sjirk Visser, Hallum 3e Rick Laurens, Hallum Rodeo 2e Rene Wagenaar, St. Jacobiparochie 3e Jitse Terpstra, Hallum Stockcar F1 1e Bert de Vries, Oude Bilddijk 2e Jacob de Vries Hallum 3e Jelle Bijlsma St. Annaparochie

Lees verder »