Sportvissers Klaas Bakker en Bert Dorenbos winnaars vijfde bekerwedstrijd zomercompetitie

RITSUMAZIJL – Sportvissers Klaas Bakker en Bert Dorenbos zijn zaterdag winnaar geworden van de vijfde bekerwedstrijd van de zomercompetitie van HSV de Voorn, HSV De Deinende Dobber en HSV Ons Genoegen. Aan het verbindingskanaal bij Leeuwarden won Bakker de A-klasse met 6.103 gram gevangen vis. Dorenbos won de B-klasse met 4.285 gram gevangen vis. De vis die de deelnemers vingen bestond voornamelijk uit kleine vis tot dertig centimeter. Sommige vissers vingen een grote brasem. De volgende wedstrijd is de regiowedstrijd aan de Workumer Trekvaart bij Parrega. Deze is op 9 september vanaf 9.00 uur. Uitslag A-klasse: 1. Klaas Bakker, 6.103 gram, 2. Frans Temme, 3.768 gram, 3. Wil Bakker, 3.657 gram. B-klasse: 1. Bert Dorenbos, 4.285 gram, 2. Ruud de Boer, 3.322 gram, 3. Teake Wielinga, 2.712 gram.

Lees verder »