Twee dagen Soul & Foodfestival in centrum Heerenveen

HEERENVEEN – Het Heerenveens UITfestival begint op zaterdag 2 september om tien uur ’s ochtends op het Gemeenteplein, met het Soul & Foodfestival en een Boerenstreekmarkt. Verdeeld over twee dagen (zaterdag en zondag) zijn hier in totaal vierentwintig foodtruks en streekboeren te zien, die hun producten aanbieden. Van taco’s tot schaafijs, van friet en ballen tot koken zonder kunstmatige toevoegingen, van imkerij tot sambalboer. Nadia Kappe, die zelf het Indonesische cateringbedrijf Mammiejammie in Heerenveen runt, is samen met centrum-ondernemer Geert Bosman initiatiefnemer van dit onderdeel binnen het Heerenveens UITfestival. ALLERLEUKSTE BOERENSTREEKMARKT Nadia Kappe: “Het Soul & Food festival heeft dit jaar veertien foodtrucks en tien streekboeren. Op 2 september blijven de foodtrucks open tot elf uur ‘s avonds en de zondag erna staan ze van elf uur tot acht uur. De streekboeren stoppen beide dagen om vijf uur ’s middags. Het Soul & Foodfestival beperkt zich dit jaar niet alleen...

Lees verder »