Tweede editie Appelstap wordt bijzondere beleving

APPELSCHA – Na het overdonderende succes van vorig jaar vindt op zaterdag 9 september de tweede editie van de belevenistocht Appelstap plaats in Appelscha, in en rondom Nationaal Park Het Drents-Friese Wold. Met nog meer bijzondere bezienswaardigheden, nog meer activiteiten, maar vooral: mooie wandelroutes. Iedereen die graag een avontuur wil beleven, kan zich inschrijven via www.appelstap.nl. Vanuit het motto ‘wandelen is voor iedereen’ mag iedereen meedoen aan Appelstap: jong, oud, groot, klein, wandelend of in een rolstoel. Er zijn drie verschillende routes uitgezet, in lengtes van 5, 15 en 30 kilometer. Onderweg is er van alles te beleven, zoals licht, vuur, dans, muziek en theater. Het bijzondere aan Appelstap is dat de tocht eindigt in het donker, zodat de belevenissen nog beter tot hun recht komen. En dat die formule werkt, bewijzen de meer dan 700 deelnemers die vorig jaar mee liepen. Daarvan deden meer dan 100 mensen met een...

Lees verder »