Viering jubileum met mini symposium en markt

SINT NICOLAASGA Dit jaar zit gerenommeerd kinesioloog Mies Bartholomeus uit Sint Nicolaasga al 30 jaar in het vak. Vandaar dat zij op zondag 3 september 2017 voor de 3e keer een mini symposium organiseert, ditmaal met het thema ‘Hoe bestaat het?’. De sprekers tijdens het mini symposium zijn Steven Pont (ontwikkelingspsycholoog en gezinstherapeut), Mariëlle Hebing (yoga docente en massage therapeute) en Mies Bartholomeus zelf. Zij gaan ieder vanuit hun eigen denkwijze en vakgebied in op de mogelijkheden om helend bezig te zijn. Het symposium is van 13.30 tot 16.30 uur. De Hart en ziel markt is te bezoeken van 11.00 tot 13.30 uur en van 16.30 tot 18.00 uur. Diverse standhouders verkopen producten of geven informatie (tijdens het symposium is de markt gesloten). Met het mini symposium wil Mies Bartholomeus zoveel mogelijk mensen bereiken. Onder andere mensen die op zoek zijn naar nieuwe wegen, die open staan voor nieuwe zienswijzen...

Lees verder »