Bloggers verrast door landschap en gastvrijheid in De Friese Wouden

DRACHTEN/BEETSTERZWAAG – ,,Heerlijk eten, fantastische landschappen, enorm gastvrije ondernemers: we hebben de journalisten en bloggers weten te verrassen, ze hebben genoten hier bij ons in De Friese Wouden!” Anneke Lukkes, regio-aanjager van Toeristisch Netwerk de Friese Wouden kan haar geluk niet op: de missie is geslaagd. Stichting RegioMarketing Toerisme (RMT) uit Noordoost Friesland en Toeristisch Netwerk De Friese Wouden uit Zuidoost Friesland hadden tien journalisten en bloggers uitgenodigd om de regio te komen verkennen. Ze vielen afgelopen weekend van de ene verbazing in de andere. ,,Met deze persreis wilden we het onontdekte Friesland laten zien|, legt Elizabeth Pilat, regiomarketeer in Noordoost Friesland, uit. ,,De Friese Wouden zijn prachtig. Vooral wandelaars en fietsers kunnen hun hart hier ophalen. Maar weinig mensen kennen deze regio. Daarom hebben we journalisten en bloggers uitgenodigd om verhalen en reportages te maken.” Mooi en afwisselend ,,Ik heb in De Friese Wouden prachtige wandelingen gemaakt. Wat is...

Lees verder »