Boarnster Fugelferskrikkers winnaar 72e Gondelvaart Aldeboarn

ALDEBOARN – Het was een prachtige dag, afgelopen vrijdag 25 augustus. Alle omstandigheden werkten mee om er een prachtige Gondelvaart van te maken. Het publiek wist al vroeg zijn weg naar Aldeboarn te vinden en uiteindelijk trok het evenement ook dit jaar weer rond de 8000 bezoekers. Ook dit jaar heeft iedereen enorm genoten van de diversiteit aan Gondels, van hoge kwaliteit! De winnaars van deze editie van de Gondelvaart zijn als volgend: 1: De Boarnster Fugelferskrikkers Weaze/Westein 2. Vliegerfestival India Tusken Wal en Skip 3. Hiel Boarn bakt Eastein Ook het publiek heeft dit jaar weer zijn stem uitgebracht en hun stemmen gingen naar de volgende gondels: 1: Hiel Boarn bakt Eastein 2: De Boarnster fugelferskrikkers Weaze/Westein 3: Panem et circenses De fjoerfretters Tot slot, de originaliteitsprijs is gewonnen door: Fan bernewille kinne wy enerzjy optille Mei inaor ien Kijk voor meer informatie op www.gondelvaartaldeboarn.nl Zie ook: Gondelvaart in Aldeboarn...

Lees verder »