Buitenpost vergeet te stunten tegen Genemuiden

BUITENPOST – VV Buitenpost had zaterdag kunnen stunten tegen SC Genemuiden in de tweede kwalificatieronde voor de KNVB Beker. Na afloop overheerste dan ook teleurstelling bij de selectie over de gemiste kansen tegen de hoofdklasser en het verlies. Met name in de eerste helft hadden de Blauwkes hun goede spel moeten belonen met één of meerdere doelpunten. Uitblinker Jorrit Terpstra en Joran Olijve waren dichtbij een treffer. In de tweede helft kwam Buitenpost uit het niets op achterstand. Aanvoerder Berend Schootstra kreeg een uitgelezen kans om Buitenpost vanaf 11 meter weer op gelijke hoogte te brengen, maar schoot hoog over. De thuisploeg kon ook niet lang profiteren van een numerieke meerderheid toen een speler van Genemuiden met zijn tweede gele kaart van het veld moest, want korte tijd later kreeg ook Schootstra rood na twee keer geel. Ver in blessuretijd maakte Genemuiden-spits Omar Kavak zijn tweede van de middag en...

Lees verder »