Burgemeester doopt Heeresloot om tot Heerengracht

HEERENVEEN – In verband met de tweede editie van het Heerengracht Concert op zaterdag 2 september as, heeft Burgemeester Tjeerd van der Zwan op maandagochtend op ludieke wijze de Heerenveense Herenwal en Herensloot wederom omgedoopt tot Heerengracht. De onthulling van het Heerengracht bord is de officiële kick-off voor een uniek concert, waarvan de opbrengst deels voor een goed doel is bestemd. Dit jaar is dat Moofy. Door het ondersteunen van Moofy maken we het mogelijk dat alle basisschoolkinderen in de gemeente Heerenveen een leukere én actievere schooldag aangeboden krijgen. Lions Heerenveen 2.0  (twee punt nul) is hoofdorganisator van dit concert. Wij ontvangen de pers graag voor de entree van het Posthuis in Heerenveen om 11:15 uur. Zie ook onderstaande tekst en de speciale website (www.heerengrachtconcert.nl ). Lions Heerenveen 2.0. zet zich al sinds haar ontstaan in om meer mensen aan het bewegen te krijgen. Zo is zij nauw betrokken bij het special sporters fonds dat...

Lees verder »