Derde editie Kollumer Theater Tenten Tour

KOLLUM – Dit jaar wordt alweer de derde editie van de Kollumer Theater Tenten tour gehouden. Deze tour vindt plaats op zaterdag 2 september. De theater tour is dit jaar weer anders dan voorgaande jaren door de variatie aan artiesten. De volgende artiesten komen entertainen: Marcel Smit, Teake van der Meer, Johannes Rypma, Toneel Jan en Els en Kindertheater Bogus en Propkop. Ook komt er een biechtstoel in één van de tenten.  Er is een opzet gecreëerd waardoor het voor iedereen een afwisselende middag wordt, wat geschikt is voor jong en oud. Kom toneel kijken, genieten van luistermuziek, of met verbazing naar de levensechte ponycycles kijken (kinderen kunnen gratis ponyrijden). Voorstellingen duren maximaal twintig minuten en zijn zo ingepland dat de bezoekers van tent tot tent kunnen ‘hoppen’. Een leuke middag dus vol kunst en cultuur! Na de Kollumer Theater Tenten Tour neemt vanaf 16.00u zanger Marcel de Rooij bezoekers...

Lees verder »