Extra koopzondag op 3 september

Zondag 3 september zal er tijdens het UITfestival een extra koopzondag zijn in het centrum van Heerenveen. Peter de Vries maakte in zijn rol als centrummanager een rondje door het winkelcentrum van Heerenveen en kreeg algauw de nodige toezeggingen. Peter de Vries: “Ik wil volgend jaar graag de koopzondagen combineren met een evenement of festiviteit op de bewuste zondag. Vorig jaar trok het Heerenveens UITfestival veel bezoekers naar het centrum, dus is het een ideaal evenement voor de winkeliers om breed uitgedragen te worden. Bovendien is de Feanrun er ook nog diezelfde zondag, een extra motivatie om een extra koopzondag te houden. Veel winkeliers die lid zijn van de HOV hebben inmiddels toegezegd over te gaan tot een extra koopzondag op 3 september. Allemaal vanuit een zelfde belang: met elkaar zorgen, dat het leeft in het winkelcentrum van Heerenveen.” Het bericht Extra koopzondag op 3 september verscheen eerst op GrootHeerenveen.

Lees verder »