Herenwal en Heerensloot tijdelijk de Heerengracht

HEERENVEEN – In verband met de tweede editie van het Heerengracht Concert op zaterdag 2 september as, heeft Burgemeester Tjeerd van der Zwan op maandagochtend op ludieke wijze de Heerenveense Herenwal en Herensloot wederom omgedoopt tot Heerengracht. De onthulling van het Heerengracht bord is de officiële kick-off voor een uniek concert, waarvan de opbrengst deels voor een goed doel is bestemd. Dit jaar is dat Moofy. Door het ondersteunen van Moofy maken we het mogelijk dat alle basisschoolkinderen in de gemeente Heerenveen een leukere én actievere schooldag aangeboden krijgen. Lions Heerenveen 2.0  (twee punt nul) is hoofdorganisator van dit concert.  Lions Heerenveen 2.0. zet zich al sinds haar ontstaan in om meer mensen aan het bewegen te krijgen. Zo is zij nauw betrokken bij het special sporters fonds dat tot doel heeft om mensen met een beperking toegang te geven tot sport en beweging. Ook heeft zij de samenwerking gezocht met de Feanrun en Stichting Heerenveen...

Lees verder »