Judo Kings gaat voor 4000 euro met de Grote Clubactie

BURGUM / GORREDIJK – Leden van de Judo Kings starten op zaterdag 16 september met de lotenverkoop van de Grote Clubactie. Vanaf die dag gaan zij langs de deuren om inkomsten op te halen voor hun club. Judo Kings gaat net zoals bijna 6.000 andere verenigingen op pad. Met de Grote Clubactie realiseren verenigingen extra inkomsten. Een lot kost drie euro, waarvan tachtig procent direct naar de club gaat. Niels Béres, clubcoördinator van Judo Kings: ,,Dit jaar hopen wij met de opbrengst onze nieuwe dojo te kunnen inrichten. Het is een grote klus voor een vereniging om een eigen plekje te realiseren, de kosten drukken ontzettend op de balans van onze judoclub. Wij kunnen de steun van onze omgeving dus goed gebruiken!” Mensen die loten kopen maken kans op prijzen, zoals de hoofdprijs van 100.000 euro. De trekking van de Grote Clubactie vindt plaats op 13 december. Vanaf 14 december staat...

Lees verder »