Laatste editie De Simmer in 2017

In de laatste editie van De Simmer waren onze verslaggevers aanwezig bij de wedstrijd VV Buitenpost - SC Genemuiden, het Oldtimerfestival in Twijzelerheide, het IFKS in Lemmer, Lauwersmeertoernooi en het Brommels evenement.Het Simmerblomke ging deze week naar Sjoukje Veendorp-Helder in Ee. Zij heeft zeventien jaar geleden haar man verloren. Zes jaar aar geleden heeft Sjoukje een nieuwe man ontmoet waar ze erg veel van hield, maar hij is kort geleden overleden. Ondanks alles is Sjoukje een sterke vrouw zelfstandige vrouw gebleven.Gerard Westra had deze week het Simmerberop. Hij is stadsgids in Dokkum al vier jaar lang. Hij vaart met zijn gasten door Dokkum en verteld hun alles over de geschiedenis van Dokkum. Zijn gasten vinden dit allemaal erg leuk.Laatste editie De Simmer in 2017

Lees verder »