Lytse Jeugd PC in Ee

EE – Op vrijdagavond 25 augustus vond de laatste jeugdwedstrijd van het seizoen van K.V. De Trochsetters plaats. Op een mooie zonnige avond werd de Lytse Jeugd PC georganiseerd.  De sponsor van deze wedstrijd was Klaas de Jong uit Ee. De loting voor deze wedstrijd vond vooraf aan de wedstrijd plaats op het veld. In de D klasse kaatsten acht kaatsers om de prijzen. Deze beginners maakten er een spannende wedstrijd van. Uiteindelijk was de tweede plaats voor het partuur van Bente Meindertsma en Nynke Marije Tibma. De kransen gingen naar Douwe Jan Halma en Vere Kok. In de C klasse waren er vier parturen. Ook hier was het erg spannend. Drie parturen wonnen twee wedstrijden. Er moest dus goed geteld worden. De tweede plaats was voor het partuur van Jorrit Wolters en Laura de Vries. De eerste prijs ging naar Jannard Sipma en nichtje Marrit de Jong. Hun trotse pake, Klaas...

Lees verder »