Nomadenhof | Vermiste en gevonden dieren

SNEEK Kyra is een jonge hond van 10 maand. Er is afstand van haar gedaan. Kyra is een lieve dame die nog veel moet leren en ervaren. De Nomadenhof is daarom opzoek naar een geschikte baas die veel tijd en energie voor haar heeft. Kyra kan goed met andere honden overweg, katten hangt van hun vluchtgedrag af. Wie geeft haar een nieuw thuis? Binnen gekomen in de Nomadenhof sinds : 18/07: zwart/witte ex,kater 5 jaar omgeving Folgaasterhemstraat. 23/07: zwart-witte poes met 4 kittens van 6 weken oud, omgeving Trekwei Workum. 08/08: 2 x kruising zwarte labrador ex.reuen 2 jaar. 11/08: 2 kittens zwart-wit en cypers-wit 12 weken, omgeving Tsjearddyk Nijland. 13/08: zwart-witte poes met elastieken stoffen bandje om voorpoot en nek, 1 jaar omgeving Suffridusstraat. 14/08: X mechelse herder teef 11 maanden. 19/08: cypers lapje, 2 jaar, met 2 kittens 8 weken, omgeving Zandlaan Gaast. 19/08: X Zwarte stabij duck...

Lees verder »