Pieter Damstra viert honderdste verjaardag

DAMWALD – Pieter Damstra uit Damwâld werd maandag maar liefst honderd jaar oud. Damstra is vroeger boer geweest. Hij woonde eerst op de Kleine Laan in Damwâld en daarna in een klein wâldhúske in Broeksterwâld. Nadat de heer Damstra de koeien had verkocht, heeft hij nog lang schapen gehad. Hij is in 2013 verhuisd naar Nij Tjaerda samen met zijn dochter Geartsje. Damstra brengt nu zijn dagen door met even een rondje lopen of boek lezen. Dhr geeft aan dat het gezelschap van zijn dochter hem jong houdt. Damstra krijgt sinds 2013 zorg van Zorgteam Nij Tjaerda (een samenwerking van Thuiszorg Het Friese Land en Elkander). Een afvaardiging van het team kwam hem en zijn familie vandaag feliciteren en een cadeau aanbieden. Foto: Nanne Nicolai

Lees verder »