Rommelig oefenduel levert ONT 1-3 verlies op

OPEINDE – Oefenduels zijn er onder andere voor om te zien hoe ‘ver’ spelers zijn. Afgelopen dinsdag tegen DIO Oosterwolde leek het er op dat ONT het spul al aardig op de rit had. Gisteravond tegen zondag derdeklasser VC Trynwâlden Zo 1 was daar met name in de tweede helft niet veel van terug te zien. De in de eerste helft verkregen 1-0 voorsprong kon niet worden verdedigd. Het werd uiteindelijk 1-3. In VC Trynwâlden Zo 1 trof ONT een tegenstander met een beetje ONT glans. Trainer Jan Hulzinga is bij ONT Hoofd Techniek en Opleiding, broer en speler Egbert Hulzinga verdedigde jarenlang de kleuren van ONT. De ploeg van de broers Hulzinga bleek een stukje verder in de opbouw dan ONT. Er werd verzorgd gespeeld en er waren vaste patronen zichtbaar. Aardig voetbal ONT liet in de eerste helft nog wel aardig voetbal zien. Er werd flink gevarieerd tussen...

Lees verder »