Sponsorcommissie vv Kollum biedt het dorp Kollum promotieborden aan

Nadat  voorgangers (o.a. Hercules) weer ter ziele  waren gegaan,  werd op 1 maart 1942 vv Kollum opgericht. Op vrijdag 3 maart jl. werd er door de vereniging,  op een druk bezochte jubileumreceptie, stilgestaan bij het feit dat de club inmiddels 75 jaar bestaat.De sponsor commissie van vv Kollum vindt dit een gepast moment om iets terug te doen voor hetdorp en zij doet dit door middel van het aanbieden van promotieborden voor het dorp . De sponsorcommissie en het bestuur willen hiermee uiting geven aan hun grote dankbaarheid richting de grote groep van ondernemers uit Kollum en directe omgeving,  die hen al jaren trouw steunen .Ook gedurende  de economische  recessie  sinds 2008 bleef het aantal sponsoren en hun bijdragen  groeien.Zonder deze uitgebreide steun had de club niet zo kunnen investeren in haar accommodatie en voetbalopleiding zoals zij de laatste jaren heeft gedaan.Bijkomend positief effect is dat de vele reclame –...

Lees verder »