Sport Fryslân van start met 60+ wandelprogramma

HEERENVEEN – Vanaf woensdag 6 september start ‘Elke stap telt’. Sport Fryslân organiseert samen met Stichting Special Heroes Nederland dit wandelprogramma. Mensen van 60 jaar en ouder kunnen in 10 weken tijd hun conditie verbeteren, samen gezellig een paar kilometer wandelen. Voor de eerste wandel bijeenkomst wordt er een wandeltest afgenomen. Aan de hand van de testresultaten wordt per deelnemer het instapniveau bepaald en krijgt iedereen een stappenteller en een individueel opbouwprogramma. Naast het opbouwen van de conditie, is het ook heel gezellig om mee te doen. Wekelijks komen alle deelnemers bij elkaar om hun nieuwe weekschema op te halen, ervaringen uit te wisselen en samen een mooie wandeling te maken. Zo ontmoeten deelnemers elkaar en kunnen ze afspreken om ook gedurende de week samen met elkaar te wandelen. Aanmelden Het startmoment van het wandelprogramma vindt plaats op woensdag 6 september in Heerenveen om 14.00 uur. Geïnteresseerde senioren kunnen zich t/m...

Lees verder »