Start en finish Feanrun in centrum Heerenveen

HEERENVEEN – Op zondagmiddag 3 september  is om 14.00 uur de start van de derde editie van de Feanrun. Dit is een sportieve en gezellige loop over 4 Engelse mijlen (ongeveer 6,4 kilometer) waarvan de opbrengst bestemd is voor het Goede Doel. Dit jaar is niet alleen de finish maar ook de start in het gezellige centrum van Heerenveen. Inschrijven Online inschrijven is mogelijk t/m 2 september 22:00 uur. Na inschrijving op de dag zelf kan tussen 12:00-13:30 uur bij het Posthuis Theater, Fok 78 Heerenveen). Voor inschrijven klik je HIER! Ophalen en inleveren startnummers De startnummers kunnen worden opgehaald in het Posthuistheater Heerenveen (Fok 78). Na de loop kun je ze daar ook weer inleveren. Uiteraard is hier ook de mogelijkheid voor een laatste zenuwplasje, gelegenheid tot omkleden of een kop koffie. Deelnemers kunnen hier hun spullen laten liggen, dit is wel voor eigen risico. Inschrijven Bedrijvenrun Er zijn...

Lees verder »