Ter land en ter zee tijdens achtkamp Wet ’n Wild

KOLLUM – Ook dit jaar is hij er weer, maar dan in een ander jasje: de Wet ’n Wild achtkamp voor iedereen vanaf 16 jaar die van een uitdaging houdt. Vorig jaar waren er twee losse spelonderdelen. Nu is er één lang parcours die meer uitdaging, kracht en teamspirit vraagt dan vorige jaren. Er wordt ook dit jaar weer gespeeld om geldprijzen en leuke pakketten, maar nog meer wordt er ook dit jaar weer gestreden om de eer van het dragen van de titel: Kampioen Wet ‘ n Wild Bikkel achtkamp 2017. Er zal donderdag 31 augustus worden gestart om 19.00u met een korte briefing en uitleg bij de Paradisobar. De achtkamp zal starten om 19.30 uur en duurt tot ongeveer 21.30 uur. Tijdens de achtkamp en erna zal Jan Beets zorgen voor muziek. In tegenstelling tot de de kidsgames van de kinderen vraagt de organisatie om opgave vooraf. Dit kan...

Lees verder »