Toanhûs komt met eigentijdse lesvorm

JOURE/LEMMER It Toanhûs zoekt nieuwe wegen om de instrumentale lessen nog meer te laten aansluiten op de leef- en belevingswereld van het kind. Met ingang van dit schooljaar start It Toanhûs in Joure dan ook met een pilot voor een nieuwe lesvorm ‘Mixed Music’. Mixed Music is bedoeld voor de eerste 2 lesjaren op een instrument. Omdat samen muziek maken leuk is, interactie creëert en de muzikale groei stimuleert, speelt de groepsles een belangrijke rol speelt in deze lesvorm. De kinderen krijgen de ene week in tweetallen les op het door hun gekozen instrument en de andere week spelen ze samen in een groep van minimaal 10 kinderen. De beide lessen zijn gedurende het schooljaar op elkaar afgestemd. De lessen zijn toegankelijk voor alle instrumenten en ook voor leden van een muziekvereniging. Er is nog ruimte binnen de lesvorm voor kinderen die hier graag aan mee willen doen. Aanmelden voor...

Lees verder »