VIDEO: Harkemase Boys wint na sterke ommekeer in Almere

Het is Harkemase Boys in het tweede seizoen van de Derde Divisie wederom gelukt om met een overwinning te beginnen: in Almere werd het 2-4 voor de Harkiten. In de eerste helft drukte Jong Almere City het overwicht van de thuisploeg uit met twee doelpunten. Na de thee kwam er een beter Harkemase Boys uit de kleedkamer. Dit resulteerde erin dat de Friezen de 2-0-stand binnen twintig minuten ombogen tot een voorsprong van 2-3. Hierna ging Jong Almere City naarstig op zoek naar de gelijkmaker, maar scoren lukte de Almeerders niet meer. Toen Jan Hooiveld de 2-4 vlak voor tijd binnentikte was de wedstrijd gespeeld en namen de Boys de eerste drie punten van het seizoen mee terug naar Harkema.Jong Almere City, dit seizoen geleid door Ivar van Dinteren, trad aan met zes spelers uit de A-selectie. Het was ook de thuisploeg die voor rust heer en meester was. Door...

Lees verder »