Vierdaagse WiK Wandelmarathon 2017

BOORNBERGUM – Wandelsportvereniging Willen is Kunnen (WiK) organiseert ook dit jaar weer de vierdaagse Wandelmarathon. De eerste etappe is woensdag 6 september vanuit Boornbergum.  Op vier woensdagmiddagen in september wandelt u in totaal de marathonafstand van ruim 42 km. Hiermee hoopt de organisatie het voor jong tot oud mogelijk te maken deze afstand af te leggen. Halverwege elke route is er de gelegenheid om de benen even te strekken. Het is ook mogelijk om 1, 2 of 3 dagen deel te nemen. U loopt dan zonder medaille. De startlocatie is elke woensdagmiddag ergens anders en daardoor verrassend. Zo loopt u elke keer in een ander deel van Smallingerland en omstreken. De eerste etappe is op woensdag 6 september.  Deze tocht start vanuit  Cafetaria De Bikker te Boornbergum. De uitgezette route gaat over graspaden, sintelpaden en asfaltpaden via de nieuwe woonwijk van Boornbergum richting De Sanding. Hier vervolgen de deelnemers de route over...

Lees verder »